Вести

„Планинске стреле“ погодиле право у мету

У недељу 9. маја, на помоћном терену стадиона Швајцарија одржан је стреличарски турнир Планинске стреле. То је био први турнир на отвореном на Златибору, а по речима неких учесника и историјски дан за српско стреличарство.

Стреличарски клуб Златибор је 2017. године основала група заљубљеника у овај спорт чији настанак се везује за камено доба пре далеких 50 000 година. За кратко време клуб је успео да оствари респектабилне резултате на државним такмичењима, а организацијом „Планинских стрела“ показао да овај стреличарство има лепу будућност у златиборском крају.

Временски услови су били готово идеални за овакву манифестацију, а утисци задовољних учесника и организатора говоре да је турнир Планинске стреле био више него успешан. Такмичари свих узраста такмичили су се у различитим категоријама, а најуспешнији појединци и екипе су добили заслужене медаље.

Следеће такмичење на Златибору биће одржано већ 16. маја, а све информације се могу добити на ФБ страници клуба С.К. Златиборац или на сајту Стреличарског савеза Србије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *