Вести

Xross Hard Enduro Rally стиже на Златибор

Од 24. до 26. септембра на Златибору, Тари и Мокрој Гори биће одржан Xross Hard Enduro Rally. Више од 100 hard enduro возача из Европе тестираће своју спретност и издржљивост, али и издржљивост мотора на трасама са препрекама. Свакога дана пред њима ће бити изазов на коме их очекују узбрдице, стрмоглаве низбрдице, камењари, шанци и потоци које ће морати да савладају на својим двоточкашима.

Ове године у оквиру Xross Hard Enduro Rally, а у сарадњи са КТМ Србија и Моторад Србија биће одржане две вожње за возаче adventure мотора.

КТМ Power Ride 2021 биће одржан у суботу 25. септембра, а окупиће возаче КТМ мотоцикала који ће кренути на вожњу дугу 170 km. Траса ће водити преко Златибора, Таре и Мокре Горе и нема сумње да ће представљати право уживање на два точка.
BMW Motorrad Adventure Ride се враћа и у 2021. години. У недељу, 26. септембра возачи BМW мотора кренуће на 140км дугу авантуру чија траса води кроз Златибор и Мокру Гору.

Ове две трке стартоваће у 10h са Златибора (на паркингу поред језера).


У петак 24. септембра у периоду од 17 до 18 часова на Краљевом тргу на Златибору биће организовано представљање возача Xross Hard Enduro релија. Међу учесницима су возачи из 9 земаља укључујући и Србију.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *