Вести

Спорт: Победе једини циљ

КК-Златибор

ФУТСАЛ

Од следеће сезоне футсалери Златибора су нови чланови Треће лиге Србије запад. Иначе, клуб постоји три године. Стартовао је у сезони 2019/2020. у Регионалној футсал лиги Србије запад – група Б, да би наредне две године у оквиру исте лиге прешао у групу А. Све три сезоне завршавао је на другом месту, с тим да су ове године у баражу изборили место у виши ранг такмичења. Од јесени нови противници ће им бити: Бајина Башта, РБ Ваљево, Партенон из Смедеревске Паланке, Жупски рубин из Пријепоља, Опленац из Тополе, Златар 033 из Нове Вароши, Крагујевац, Металац из Горњег Милановца и Косјерић.

ФУДБАЛ

Након четири одиграна кола Плеј аут-а Прве лиге Србије ФК Златибор заузима четврто место. Следећи меч наши фудбалери играју у недељу, 08.05.2022. када ће угостити екипу Тимока 1919 из Зајечара. Утакмица се игра на Златибору, стадион Швајцарија, са почетком од 17 сати.

КОШАРКА

Након првог меча против Борца, Чачани воде 1:0, па је кошаркашима Златибора победа неопходна како би наставили борбу за улазак у АБА лигу. Утакмица се игра сутра, 04.05.2022. године у Туристичко рекреативном центру „Wai Tai“ на Златибору. Меч почиње у 17 сати, а улаз је слободан.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.