Вести

Одлични резултати СУВС Златибор у параглајдингу

параглајдинг-златибор

Такмичари Спортског удружења за ваздухопловни спорт Златибор забележили су запажене резултате у параглајдингу у Првом колу Лиге Србије, одржаном у Вршцу. Организатор такмичења био је ПК Беркут Вршац, а учесници су се надметали у дисциплини прецизно слетање на циљ.

У веома јакој конкуренцији од 30 такмичара СУВС ЗЛАТИБОР је имао 4 представника који су се такмичили екипно и појединачно. У току два такмичарска дана одржано је 5 серија, а представници Златибор СУВС су заузели:

Екипно – 3. Место

Појединачно
Милош Тимотић 3.место
Дејан Валек 5.место
Марко Филиповић 12.место
Милан Јевтић 20.место

Поред отежавајућих временских услова који су реметили све такмичарске дане, такмичење је одржано и завршено у безбедној атмосфери.

ЗЛАТИБОР-ПАРАГЛАЈДИНГ

Учешће на смотри су узели и учесници из иностраних клубова (40), који су својим присуством подигли ниво такмичења , а самим тим резултати су носили више поена на ФАИ листи.

СУВС Златибор је удружење грађана које ради на развоју и популаризацији ваздухопловног спорта са посебним освртом на параглајдинг. Чланови удружења су реномирани пилоти који иза себе имају године искуства, знања и запажене резултате са великог броја такмичења у земљи и иностранству .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *