Вести

„Ранч фест“ 14 и 15 јула

ранч-фест

На Ранчу Павловић, у Волујцу код Ужица, 14. и 15. јула биће одржан музички фестивал Ранч фест на коме ће наступити позната рокенрол имена: Бјесови, Sideburns, Sharks Snakes and Planes, Flannel, Larska, Брат и Никад спремни.

Поред музичког програма, за посетиоце ће бити организовани дневни садржаји за децу и одрасле. Едукативна Еко радионица намењена је најмлађим посетиоцима, док ће одрасли имати прилику да се окушају у традиционалном вишебоју и одбојци 3 на 3. Другог дана фестивала за децу је предвиђена и Мала школа рокенрола коју ће водити Aleksandra Lioness чланица бенда Jenner.

Ово је трећи Ранч фест у низу, а домаћини обећавају добар провод и прегршт позитивне енергије свим посетиоцима.

Сви који желе да преноће на ранчу, могу на лицу места изнајмити шаторе од организатора.

Цена дневне карте је 400, а комплет за оба дана 600 динара.

ранч-фест

Ранч Павловић се налази на око 8 километара од Ужица, у правцу Кадињаче, и представља јединствен комплекс у овом крају. Настао је као плод ентузијазма породице Павловић која је, по повратку из иностранства, саградила идиличан кутак за живот и одмор. Поред музичког фестивала, на овом месту се одржавају књижевне вечери, играју се дечије представе, а често га посећују туристи који желе да уживају у миру и природи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *