Блог

Занимљивости о Златибору

По неким изворима, први становници Цетиња су били Златиборац Иван Боројев и његова супруга Јелица који су се ту доселили половином 15. века.

Раџив Канделвал (Rajeev Khandelwal) који има кућу на Златибору и често борави у Чајетини је репрезентативац Индије у бриџу.

Зоран Васић је био јуниорски светски првак у плесању танга. Тај успех је остварио као члан Плесног клуба Рио у аустријском граду Зефелду (Seefeld) 2007. године.

Војис(л)ав Пантовић из Бранежаца није сигуран како се тачно зове јер је у неким документима његово име писано са Л, а у другим без њега. За сваки случај, за профил на друштвеним мрежама користи надимак Војо.

Борисав Борко Аћимовић из Чајетине је бар 10 пута био „саговорник“ аутора сатиричног портала Њуз нет. У зависности од потреба текста, био је шеф српског научног тима у ЦЕРН-у, декан факултета за менаџмент у менаџменту, директор Института у Сремској Каменици, осумњичени за изазивање промаје у аутобусу.. По нашим сазнањима, Аћимовић није прочитао ниједан од ових текстова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *