Клопа

Макароне са сиром

Макароне прво скувати у води у коју је додата кашичица соли и мало уља. Док се кувају припремити кашу од 3 кришке издробљеног сира, бар два јаја и млека. Мало посолити у зависности да ли је млади или стари сир. Ако имате, може се додати кашика павлаке или кајмака. Све добро измешати. Кад макарона буде у пола кувана, скинути је са рингле, оцедити и додати у кашу. Све то изручити у добро подмазану тепсију или шерпу (ми стављамо добру кашику масти). Макарона треба да буде потопљена у кашу. Ставити у рерну и пећи око пола сата на 200 степени, док макароне по врху не порумене.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *